Grilltoidud

Apelsinimaitselised sealihavardad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Apelsinimarinaad annab lihale hõrgu maitse, grillitud paprika lihatükkide vahel on aga maitsvaks lisandiks.
Kogus: 1 portsjon
Pese apelsinid hoolikalt puhtaks. Riivi ühe apelsini koor ja pressi mõlemast välja mahl. Lisa õli, soja, ingver, pipar ja mesi. Viiluta pool sidrunit ning lisa samuti marinaadi hulka. Lõika liha kuubikuteks, pane kilekotti või kaanega karpi ja kalla peale marinaad. Lase maitsestuda 2 tundi kuni 2 ööpäeva. Lüki liha väikeste varraste otsa vaheldumisi paprikaviiludega. Grilli mõlemalt poolt 3 minutit või kuni liha on seest küps.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
dumsterbaby 16.apr 2011 12:44
Tegin seda eelmise aasta jaanipäevaks, pott sai liiga kiiresti tühjaks, sugulased jätsid mulle kohustuse iga aasta liha marineerida. Kõige parem lihtsalt! :Y
Katrin 16.apr 2010 13:27
Kui sojakastet hetkel käepärast ei ole,kas kõlbab ka ilma teha apelsini marinaadi?
mellu20 18.märts 2010 12:23
Panin just liha marinaadi.Mis kuumusel neid küpsetama peab?
Anka 5 22.juuni 2009 12:12
Päris maitsev! Mind ainult häiris kerge apelsinikoore maitse. Liha soovitan küpsetada kergel kuumusel kuna kipub kõrbema.
Sirtsu 21.juuni 2009 04:32
Mitu aastat juba teen.Kõige parem liha.:D
Pirke 19.juuni 2009 12:17
Mina hindasin:R, aga unustasin sisse logida. Endiselt maitsev sealiha, uuesti proovitud...
Hindaja 09.juuni 2009 14:19
Supermaitsev oli! Tegin sünnipäevaks topeltkoguse ja see söödi kiiruga ära.:P
Anni 04.juuni 2009 22:28
Väga maitsev! :A
1