Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Teriyaki-mopiga grillvorstid serveeritud rukola salatiga

Grilltoidud

Teriyaki-mopiga grillvorstid serveeritud rukola salatiga

Atria
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Atria
Retsept
portsjonile
4 tk Maks ja Moorits mahedad grillvorstid
1 pott Põld-võõrkapsas ehk rukola
1 tk Tomat
35 g Parmesan v. muu kõva juust
Must pipar
Fariinsuhkur
Oliiviõli
Balsamiäädikas
Teriyaki kaste
Pese salat ja nõruta välja liigne vesi. Rebi salat näppude vahel tükkideks. Lõika tomat sektoriteks. Sega fariinisuhkrust, balsamicost ja oliivõlist kokku salatikaste.
Grilli vorstid kuumadel sütel, neid aegajalt teriyaki-kastmega moppides.
Sega salat kokku õlikastme ja tomatisektoritega ning serveeri vorstidega
Lõika koorimisnoaga parmesani viilud ja puista vaba käega salatile.
Soovi korral võid salatile peale purustada musta pipart.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool