Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Kreemja tšillitäidisega grillitud veise sisefilee

Grilltoidud

Kreemja tšillitäidisega grillitud veise sisefilee

Parim maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Parim maitse
Retsept
portsjonile
600 g veise sisefilee
200 g Toorjuust
1 väiksem kaun Tšilli
100 g toorsuitsupeekon
4 tk Pirn
Suhkur
Sojakaste
Santa Maria universaalset grilliõli (bbq grilloil allround)
Santa Maria Sweet Heat BBQ maitseainet
KASTE
6 dl lihapuljong
2 sl Jahu
1 sl Või
1 tl Estragon (kuivatatud)
3 sl Ketšup
3 dl Punane vein
Santa Maria kivisool ja Tellicherry pipar veskis (Black & white)
Suhkur
Valmista toorjuustust ja hakitud tšillist toorjuustumass ning maitsesta soola ja pipraga.
Lõika veisefileest paraja suurusega tükid (5-6cm), uurista pisikese noaga auk filee keskele ja täida toorjuustumassiga. Keera peekoniviilud ümber liha ja kinnita hambatikkudega.
Prae lihatükid kuumal pannil, maitsesta soola ja sweet heat BBQ maitseainega ning määri pealt Santa Maria universaalse grilliõliga. Küpseta ahjus 190 kraadi juures 5-10 minutit selle järgi, kui küpset liha soovid.
Serveerimiseks koori pirnid ja lõika sektoriteks. Kuumuta pann, lisa natuke õli ja suhkur ning karamelliseeri pirnid.
KASTE
Kastme valmistamiseks sulata potis või, lisa jahu ning pruunista. Vala vähehaaval juurde puljongit ning keeda ca 30 minutit. Lisa punane vein, ketšup ning ürdid. Keeda kuni 1/3 vedelikust on aurustunud ning maitsesta soola, suhkru ja pipraga. Kastmele läike andmiseks võib enne serveerimist lisada tükikese võid.

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes