Grilltoidud

Kreemja tšillitäidisega grillitud veise sisefilee

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parim maitse
Kogus: 4 portsjonit
Valmista toorjuustust ja hakitud tšillist toorjuustumass ning maitsesta soola ja pipraga.
Lõika veisefileest paraja suurusega tükid (5-6cm), uurista pisikese noaga auk filee keskele ja täida toorjuustumassiga. Keera peekoniviilud ümber liha ja kinnita hambatikkudega.
Prae lihatükid kuumal pannil, maitsesta soola ja sweet heat BBQ maitseainega ning määri pealt Santa Maria universaalse grilliõliga. Küpseta ahjus 190 kraadi juures 5-10 minutit selle järgi, kui küpset liha soovid.
Serveerimiseks koori pirnid ja lõika sektoriteks. Kuumuta pann, lisa natuke õli ja suhkur ning karamelliseeri pirnid.
KASTE
Kastme valmistamiseks sulata potis või, lisa jahu ning pruunista. Vala vähehaaval juurde puljongit ning keeda ca 30 minutit. Lisa punane vein, ketšup ning ürdid. Keeda kuni 1/3 vedelikust on aurustunud ning maitsesta soola, suhkru ja pipraga. Kastmele läike andmiseks võib enne serveerimist lisada tükikese võid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa