Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Grillitud verivorstid riisinuudlitega

Grilltoidud

Grillitud verivorstid riisinuudlitega

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Ajakirjade Kirjastus
Kes ütles, et verivorste peab ainult jõulude ajal sööma?
Retsept
portsjonile
2 tk verivorst
0.2 pakki Riisinuudlid
1 sl Pohlamoos
SALSAKASTE
0.5 tk Tomat
1 küüs Küüslauk
5 g Tšillipulber
1 tl Tomatipasta
1 tk Väiksem sibul
1 tl Riivitud ingver
KAUNISTAMISEKS
3 tk Kirsstomatid
värskeid ürte
1. Määri verivorstid õliga ja grilli, aeg-ajalt keerates, kuni need on küpsed.
2. Haki salsakastme komponendid peeneks (tomatist kasuta ainult viljaliha). Kuumuta. Lisa tomatipasta ja kuumuta veel. Lisa vesi ja vajadusel puljongipulbrit. Maitsesta soola ja suhkruga. Keeda paksuks.
3. Pane riisinuudlid sooja vette likku. Kui nuudlid on pehmed, pane need hetkeks soolaga maitsestatud keeva vette.
4. Serveeri vorstid nuudlite, pohlamoosi ja salsakastmega. Kaunista grillitud kirsstomatite ja värskete ürtidega.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool