Grilltoidud

Grillitud verivorstid riisinuudlitega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kes ütles, et verivorste peab ainult jõulude ajal sööma?
Kogus: 1 portsjon
1. Määri verivorstid õliga ja grilli, aeg-ajalt keerates, kuni need on küpsed.
2. Haki salsakastme komponendid peeneks (tomatist kasuta ainult viljaliha). Kuumuta. Lisa tomatipasta ja kuumuta veel. Lisa vesi ja vajadusel puljongipulbrit. Maitsesta soola ja suhkruga. Keeda paksuks.
3. Pane riisinuudlid sooja vette likku. Kui nuudlid on pehmed, pane need hetkeks soolaga maitsestatud keeva vette.
4. Serveeri vorstid nuudlite, pohlamoosi ja salsakastmega. Kaunista grillitud kirsstomatite ja värskete ürtidega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa