Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Veise sisefilee burboonimopiga

Grilltoidud

Veise sisefilee burboonimopiga

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Ajakirjade Kirjastus
Retsept
portsjonile
1 tk veise sisefilee (ca 1kg, kelmetest puhastatud, ilma fileepeata)
MOP-KASTE
12 cl Viski (näit. Jack Daniels)
1 tk Sibul
1 sl Tomatipasta
1 tl Õli
2 sl roseepipar
sool
3 sl Või
1 sl Mesi
1. Mop-kastme tegemiseks kuumuta pott pliidil hästi tuliseks ja vala sisse viski (Ettevaatust! Viski
süttib põlema. Kui aga ei sütti, oleks see vaja süüdata pika kaminatikuga, sest alkohol on vaja välja kuumutada.). Lisa eelnevalt õlis läbikuumutatud tomatipasta ning väikeste tükkidena ja pidevalt segades või. Lisa imepeeneks hakitud mugulsibul, mesi ja uhmris purustatud roseepipar. Sega ja maitsesta soolaga.
2. Anna lihale BBQ-ahjus 45 minutit tugevat valget suitsu.
3. Pärast seda küpseta liha veel 1 tund madalal temperatuuril, moppides iga 15 minuti tagant.

KOMMENTAARID

algaja 04.juuni 2012 17:06
Mis võiks temeratuur olla?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes