Grilltoidud

Veise sisefilee burboonimopiga

Keskmine hinne: 2.8 Allikas: 100 rooga
Kogus: 4 portsjonit
1. Mop-kastme tegemiseks kuumuta pott pliidil hästi tuliseks ja vala sisse viski (Ettevaatust! Viski
süttib põlema. Kui aga ei sütti, oleks see vaja süüdata pika kaminatikuga, sest alkohol on vaja välja kuumutada.). Lisa eelnevalt õlis läbikuumutatud tomatipasta ning väikeste tükkidena ja pidevalt segades või. Lisa imepeeneks hakitud mugulsibul, mesi ja uhmris purustatud roseepipar. Sega ja maitsesta soolaga.
2. Anna lihale BBQ-ahjus 45 minutit tugevat valget suitsu.
3. Pärast seda küpseta liha veel 1 tund madalal temperatuuril, moppides iga 15 minuti tagant.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
algaja 04.juuni 2012 17:06
Mis võiks temeratuur olla?
1