Grilltoidud

Šašlõkk Eesti moodi

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Vana hea ja eestlasele suupärane koduköögist pärit šašlõkiretsept. Kui liha on taine, ära marineerimise ajal soola lisa, sest sool teeb liha kuivaks ja tuimaks. Läbikasvanud ja rasvasemale lihale võib soola lisada.
Kogus: 1 portsjon
Lõika liha 4x4 cm suurusteks tükkideks.
Pane liha happekindlasse nõusse ning lisa vürtsid ja maitseürdid. Sega liha hoolega läbi ja piserda lahja äädikaga.
Pane nõu koos lihaga 3–4 tunniks külmkappi marineeruma.
Lüki lihatükid vardasse ja küpseta kergelt pruuniks.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Nirmal 17.veeb 2014 07:22
Thanks for the initghs. It brings light into the dark!
Atsinna 09.juuli 2011 16:50
Maitse järgi. Üle ühe ei paneks mina.
mustapekka 08.juuli 2011 19:18
nagu esimeses kirjas ,,et lisada sidruni mahla ...kas keegi oskab 6elda ,kui palju tuleks panna...
stiux 28.mai 2011 20:13
hea retsept,lisan ka natsa suhkurt
lolla 06.juuli 2010 12:25
Lisa ka natukene suhkrut,teeb liha mõnusaks pehmeks ja mahlaseks. Aga tõesti natukene!
paavo 27.apr 2010 13:31
lisasin äädika asemel sidruni happet ,väga hea sai .tasub proovida
Grete 17.apr 2010 11:10
Päris hea.Soovitaksin kõigil proovida:):Y
Marian 07.apr 2010 01:33
Tean et äädikas tapab teised maitsed, aga mulle meeldib äädika maitseline liha ja paljudele teistele veel. See on lihtsalt üks varjant. Samuti võib väita, et teele suhkru lisamine võtab selelt maitse ära, aga vägapaljudele meeldib suhkur tees...
Arts 25.juuni 2009 21:24
Äädikas on hea maitse surm!
Anka 5 22.juuni 2009 12:08
Päris mõnus sibulamaitseline liha. Kõik sõid ja kiitsid. Lisasin veidi rohkem äädikat kui retseptis ette nähtud. Soovitan proovida!
urve 19.juuni 2009 15:52
soovitan äädika asemel lisada sidruni mahla-saab palju mahlasem
1