Grilltoidud

Lihaveise-grillpihvid salsa verde'ga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rakvere LK
Kastmest tunned head kokka.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Koori ja haki küüslauk ning šalottsibul. Haki ka anšoovised. Pane uhmrisse ja püreeri koos äädika ja sinepiga. Haki basiilik ja petersell, püreeri väheke uhmris. Kui soovid ühtlast kastet, tee seda köögikombainis. Lisa vähehaaval õli ja sega hulka ka kapparid. Maitsesta soola ja pipraga ning tõsta liha grillimiseni külma maitsestuma. Grilli pihvid ja serveeri koos kastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Triinu 14.juuni 2011 18:56
Linda, kust on võimalik saada liivimaalihaveise grillpihve? :)
Linda 10.juuni 2011 10:29
proovisin seda, aga mitte rakvere grillpihvide vaid liivimaalihaveise omadega. Liivimaalihaveise omad on hoopis teisest klassist. Pluss ei sisalda ka sellist keemiat nagu rakvere omad. Maitse on tõesti 1000x parem nii et ma soojalt soovitan kasutada liivimalihaveise omasid.
mait 18.mai 2011 13:39
Avaldan eelmisel nädalavahetusel korraldatud degusteerimise tulemusel tõdemuse, et need Rakvere lihaveise grillpihvid ei ole kohe üldse head. Proovisime eelpool toodud retsepti, samuti klassikalise ameerika grillburgeri vahel ning ausalt öelda ei saanud kaheksalt inimeselt ühtegi positiivset hinnangut. Kaste oli päris hea ja burgeri muud osad ka, aga pihvid ise on ebaõnnestunud. Samas on ka selge, et eks see maitse asi ole.
1