Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Eesti Rahwa Šašlõkk õunaäädikamarinaadisja grillitud köögiviljad fetaga

Grilltoidud

Eesti Rahwa Šašlõkk õunaäädikamarinaadisja grillitud köögiviljad fetaga

Rakvere LK
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Rakvere LK
Täiuslik kooslus.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 kg Eesti Rahwa Šašlõkk õunaäädikamarinaadis
2 tk Paprika (punane ja kollane)
1 tk Suvikõrvits
1 tk Baklažaan (väike)
100 g Feta juust
KASTE
3 spl Oliiviõli
1 tk Sidrun (värskelt pressitud mahl)
Sool
Must pipar
Basiilik (värske, hakitud)
Lõika baklažaan ja suvikõrvits viiludeks, tükelda paprikad. Pintselda köögivilju õliga ja grilli. Tõsta köögiviljad vaagnale ja pudista peale feta juust. Sega kokku kastmeained ja nirista köögiviljadele. Laota peale ka värskeid basiilikulehti. Naudi koheselt, soojalt koos grillitud šašlõkiga.

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes