Grilltoidud

Eesti Rahwa Grill-liha ja värske kartuli salat kapparitega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rakvere LK
Hapu-magusates maitsevariatsioonides roog.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Keeda pestud koorega kartulid peaaegu pehmeks, lase väheke jahtuda. Samal ajal poolita sibul ja lõika nii õhukesteks ribadeks kui võimalik. Mõõda väiksesse kaanega purki äädikas ja mesi koos soolaga, loksuta segamini. Lisa juurde oliiviõli ja loksuta segamini.Tükelda koorega kartulid suuremateks tükkideks, sega kastme, hakitud peterselli, sibulate ja kapparitega läbi. Jahvata peale musta pipart. Serveeri soojalt või jahtunult koos grillitud lihaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa