Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Eesti Rahwa Grill-liha ja värske kartuli salat kapparitega

Grilltoidud

Eesti Rahwa Grill-liha ja värske kartuli salat kapparitega

Rakvere LK
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Rakvere LK
Hapu-magusates maitsevariatsioonides roog.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g Eesti Rahwa Grill-liha
1 kg Kartul (värske ja noor)
1 tk Punane sibul (väike)
2 spl Kappar (marineeritud)
Lehtpetersell (hakitud)
KASTE
2 spl Valge veini äädikas
2 spl Mesi (vedel)
1 dl Oliiviõli
Sool
Must pipar
Keeda pestud koorega kartulid peaaegu pehmeks, lase väheke jahtuda. Samal ajal poolita sibul ja lõika nii õhukesteks ribadeks kui võimalik. Mõõda väiksesse kaanega purki äädikas ja mesi koos soolaga, loksuta segamini. Lisa juurde oliiviõli ja loksuta segamini.Tükelda koorega kartulid suuremateks tükkideks, sega kastme, hakitud peterselli, sibulate ja kapparitega läbi. Jahvata peale musta pipart. Serveeri soojalt või jahtunult koos grillitud lihaga.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool