Grilltoidud

Grill-ribid pikantse kastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Marinaadis hoitud ja eelnevalt kuumutatud ribid valmivad kiiremini. Vürtsi lisab pikantne kaste.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Sega keedunõus äädikas, purustatud tomatid, sojakaste, mesi, hakitud küüslauk, riivitud ingver, sool ja pipar. Lase keema, pane ribid marinaadi ja keeda keskmisel kuumusel 15 minutit, aeg-ajalt keerates. Jahuta ja hoia külmas.
Kastme valmistamiseks haki küüslauk ja sibul hästi peeneks, haki peeneks ka tšilli. Vala juurde ülejäänud ained ja keeda nõrgal kuumusel 30 minutit. Võta pliidilt, viimistle maitse ja jahuta. Grilli marinaadist võetud ribisid 20–30 minutit, aeg-ajalt pööra ja pintselda marinaadiga. Serveeri kastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa