Grilltoidud

Kaukaasia šašlõkk

Keskmine hinne: 1.83 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Lihtsas, aga heas marinaadis seisnud lambaliha on parim oma eheduses.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistus 20 min + külmkapis vähemalt 3 tundi + grillimiseks 10–15 min

Kogus: 4 portsjonit
Kuivata liha hoolikalt majapidamispaberiga ja lõika 3–4 cm kuubikuteks. Koori ja viiluta sibulad, haki roheline sibul. Pane koos lihaga kaussi, raputa peale soola ja pipart. Sega äädikas ja vein. Vala lihale koos sidrunimahlaga. Sega hästi läbi, kata kaanega. Pane vähemalt 3 tunniks külmkappi. Seejärel sega marinaadiga läbi, lükka liha vardaisse ja grilli 10–15 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
head isu 22.märts 2015 22:57
head isu 22.märts 2015 20:26
toomas 22.märts 2015 08:20
Kaukaasias ei pane keegi marinaadi äädikat, mis kuivatab liha ja tapab selle maitse. See ikka tobe Eesti leiutis!
morgan 20.mai 2013 15:57
lambaliha šašlõkk
1