Grilltoidud

Õuna-tomatimarinaadis sealiha

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Grillime aasta ringi Autor: Harri Ilves
Kui on isu grillitud seakülje järele ja pole aega lasta sel marineeruda, võid liha grillimise ajal marinaadiga kasta. Teine võimalus on kasutada suitsutatud seakülge.
Valmistusaeg: 20-40 min

Marineerimiseks 12 tundi.

Kogus: 4 portsjonit
Lõika liha 1 cm paksusteks lõikudeks.
Valmista tomatikastmest, riivitud õuntest, hakitud sibulast ja roseepiprast maitsesegu ning maitsesta Cayenne’i pipra ja soolaga.
Määri lihatükid maitseseguga ja marineeri 6– 12 tundi.
Grilli madala kuumusel kaane all 5–6 minutit.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa