Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Veiseliha õllemarinaadis

Grilltoidud

Veiseliha õllemarinaadis

Raili Mikk Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Veiseliha on grillil lihtne küpsetada.

kuni 20 min

Marineerimiseks 6-24 tundi.

Retsept
portsjonile
4 lõiku Antrekoot
1 pdl Õlu (pilsner-tüüpi)
1 dl Oliiviõli
2 spl Ingver (hakitud)
2 küünt Küüslauk (hakitud)
1 tk Apelsin (riivitud koor)
Sega marinaadiained omavahel, kalla lihatükkidele ja jäta kõik 6–48 tunniks marineerima. Grilli mõlemalt poolt 3–4 minutit. Soovi korral maitsesta vähese soolaga. Serveeri rohelise salati või grillitud tomatitega.

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes