Grilltoidud

Lambaliha Provence-i moodi

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Grillime aasta ringi Autor: Harri Ilves
Klassikaline marinaad, millega on lambaliha maitsestatud juba sajandeid.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ marineerimiseks 6-12 tundi.

Kogus: 4 portsjonit
Lõika liha parajateks tükkideks.
Sega kausis tomatikaste, purustatud küüslauk ja maitsesegu. Vajadusel maitsesta soola ja pipraga. Pane lihatükid kilekotti või kaussi, lisa maitsesegu ja sule kott. Marineeri 6–12 tundi või üle öö.
Grilli kuumal grillil 5–7 minutit või nii kaua, et liha jääks veel seest roosakaks.
NIPP: Provence´i maitseainesegu võid ka ise valmis segada tüümianist, rosmariinist, basiilikust, punest ja piparrohust.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa