Grilltoidud

Õllega marineeritud marokopärane lambasteik

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Imre Kose
On roogi, mille maitsed on nii hästi kooskülas, et midai ei saa ära võtta ega juurde lisada. Imre Kose versioon lambasteigist on üks selliste seast.
Valmistusaeg: üle 60 min

2 TUNDI MARINEERIMISEKS + 5-10 MINUTIT GRILLIMISEKS

Kogus: 1 portsjon
1. Sega kokku marinaadiained ja lase kergelt lihahaamriga pehmendatud lambatükil 1–2 tundi marinaadis seista. Grilli vahetult enne serveerimist, jättes liha pooltooreks. Maitsesta soola-pipraga.
2. Vala kuskussile soolaga maitsestatud keev vesi ja lase paisuda. Lõika 2 cm baklažaanikuubikud, purusta küüslauk ja pruunista need kiirelt õlis. Maitsesta soola-pipraga. Lisa pannitäiele ka kõik ülejäänud komponendid. Maitse järgi võid panna hakitud värsket koriandrit, münti ja rohelist sibulat. Sega kuskuss baklažaaniseguga.
3. Sega kokku kaste ja lase pool tundi tõmmata.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa