Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Part ürtide ja kuusevõrsetega

Grilltoidud

Part ürtide ja kuusevõrsetega

Angelica Udeküll Nädalakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Kuusevõrsed on hea kraam, mida tasub kevadel sügavkülmikusse veidi varuda. Nende puudumisel saad kasutada rosmariini.

kuni 20 min

kuni 20 minutit + 2- 3 tundi marineerimiseks

Retsept
portsjonile
350 g (2 tk) Part (filee)
1 spl Mesi
1 tl Sidrunipipar
1 küüs Küüslauk
1 tl Sool
1 peotäis Kuusevõrsed
Harilik pune
Tüümian
Õli
1. Lõika pardifileele noaga ruudustik ja määri liha õli ning meega kokku.
2. Haki küüslauk ja tambi veidi ka kuusevõrseid.
3. Määri fileed kokku maitseainete, ürtide, kuusevõrsete ja küüslauguga.
4. Jäta liha mõneks ajaks seisma.
5. Grilli fileed mõlemalt poolt, vastavalt soovile kas päris küpseks või poolküpseks.

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes