Grilltoidud

Part ürtide ja kuusevõrsetega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kuusevõrsed on hea kraam, mida tasub kevadel sügavkülmikusse veidi varuda. Nende puudumisel saad kasutada rosmariini.
Valmistusaeg: kuni 20 min

kuni 20 minutit + 2- 3 tundi marineerimiseks

Kogus: 2 portsjonit
1. Lõika pardifileele noaga ruudustik ja määri liha õli ning meega kokku.
2. Haki küüslauk ja tambi veidi ka kuusevõrseid.
3. Määri fileed kokku maitseainete, ürtide, kuusevõrsete ja küüslauguga.
4. Jäta liha mõneks ajaks seisma.
5. Grilli fileed mõlemalt poolt, vastavalt soovile kas päris küpseks või poolküpseks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa