Grilltoidud

Veisekebab palsamiäädikaste tomatitega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Liivimaa Lihaveis MTÜ
Ürdises oliiviõlis marineerunud liha on üks suvistest hittroogadest.
Valmistusaeg: kuni 20 min

+ 20 minutit liha marineerimiseks, 20 minutit puuvarraste leotamiseks

Kogus: 3 portsjonit
Alusta liha marineerimisest, mis võtab vähemalt 20 minutit toatemperatuuril. Kui kasutad puuvardaid, siis leota neid enne vähemalt 20 minutit külmas vees. Pane lihatükid vardasse ja grilli igalt küljelt 2-3 minutit. Arvesta, et veiseliha peaks seest jääma roosa, seega lähtu grillimisel ka kuumusest ning ära liha üle küpseta.
Lisandiks serveeri palsamiäädikas marineeritud tomateid. Selleks lõika 4 keskmist tomatit pooleks. Piserda 2 spl balsamico äädikat ja 2 spl oliiviõli üle tomatite. Maitsesta soola ja pipraga. Küpseta 15-20 minutit 200-kraadises ahjus või grillil. Kui kasutad grilli, võid resti ja tomatite vahele panna fooliumi, et vedelik ei tilguks lahtisele tulele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa