Grilltoidud

Ürdirohke lihapihv ja grillkartulid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Kui hakklihapihv pole igapäevaroog, saab sellest imelise pidutoidu – lihtne valmistada ning sobib paljudele. Kui veel selle hooaja esimene värske kartul väärikalt juurde sobitada, saab koosluse, mis jaaniajale igati kohane.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 10 portsjonit
1. Ühenda ained kausis ning sega hoolikalt hästi koos püsiva taina tekkeni. Vormi võrdse suurusega pihvid, pintselda või püherda neid õlis ja jäta kuni küpsetamiseni ootele. Grilli mõõdukas kuumuses koheseks söömiseks.
2. Pese kartulid puhtaks ja poolita pikkupidi. Keeda soolases vees poolpehmeks, seejärel nõruta ning sega läbi üsna rohke õliga. Maitsesta veel soola ja pipraga ning jäta kuni küpsetamiseni ootele. Grilli koos pihvidega.
3. Haki tšilli ja küüslauk võimalikult peeneks, lisa petersellihake, sidrunikoor ja -mahl ning nii palju soola-pipart, et maitse tunduks tasakaalus. Lisa õli ja klopi kaste ühtlaseks. Võid kastme valmistada juba eelmisel päeval, nii on tulemus intensiivsem.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa