Grilltoidud

Grillitud baklažaan mozzarellaga

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Anni Arro
Baklažaan on oma tekstuurilt nagu käsn, mis imab endasse kõik maitsed ja vedeliku. Seetõttu on tark lasta baklažaanil enne küpsetamist pisut marineeruda, et kõik maitsed sisse imbuksid – siis on tulemus perfektne.
Kogus: 1 portsjon
Lõika baklažaan pikuti õhukesteks viiludeks, aseta kaussi ning vala peale oliiviõli ja palsamäädikas. Pressi hulka küüslauguküüs ja sega kõik läbi. Lase oliiviõlil korralikult imbuda. Kui tunned, et baklažaan jääb liiga kuivaks, lisa veel oliiviõli. Kuumuta pliidil grillpann ja grilli baklažaane mõlemalt poolt. Aseta viilud taldrikule
ja rebi peale mozzarella. Puista üle rukolalehtede ja basiilikuga. Maitsesta värskelt jahvatatud pipraga ja piserda veel natukese oliiviõli ja palsamiäädikaga. Puista üle röstitud kõrvitsaseemnetega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Metsakoll 26.jaan 2013 09:19
pole paha
1