Grilltoidud

Grillitud naturaalne hakkbiifsteek

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hakkliha. Pisikesest frikadellist pikkpoisini. Autor: Indrek Kivisalu ja Rudolf Visnapuu
Tegelikult ei pea heale veiselihale üleüldse kaaslasi otsima. Lihtsalt veise(hakk)liha, mille maitset tugevdavad vaid sool ja pipar ning grillihõng.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Selle roa puhul on kindlam, kui teed hakkliha ise. Kasuta hakkliha tegemiseks taist veiseliha, mis on kõõlustest ja kelmetest puhastatud. Maitsesta hakkliha soola ja pipraga ning tambi ja mulju
hakklihapätsi seni, kuni see muutub ühtlaseks murenematuks palliks. Vormi umbes 1 cm paksused biifsteegid ja grilli kuumal, õliga niisutatud grillrestil parasjagu nii küpseks, nagu ise soovid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hugo 17.veeb 2014 06:56
Great intighs! That's the answer we've been looking for.
Metsakoll 26.jaan 2013 09:11
hakklihagrill
1