Grilltoidud

Stepishashlõkk

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Vardas küpsetatud hakitud maitserohelise ja sibulaga täidetud lambaliharullid. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lambaliha lõigatakse turkmeenlaste soovitusel 10-15 cm pikkusteks ribadeks. Kaetakse täidisega, keeratakse rulli, torgatakse vardasse ja küpsetatakse hõõguvatel sütel. Täidise valmistamiseks segatakse hakitud küüslauk ja sibul hakitud maitserohelisega (maitserohelist kokku 260 g) ja lisatakse sool ning vürtsid. Lauale andmisel puistatakse peale hakitud maitserohelist.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa