Grilltoidud

Grillitud lambaliha

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toidutare Autor: Toidutare
Grillitud lambaliha oliivipüreega
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Valmistusviis
Kuumuta hapukoor potis, lisa oliivid, küüslauk ja petersell.
Mikserda saadud segu.
Tükelda lambaliha u 5-10 cm paksusteks tükkideks ja pintselda üle õli-pipra-soolaseguga ning grilli 3-4 minutit igast küljest.
Liha peab olema kuldpruun ja seest veidi roosakas.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Vlad 14.mai 2005 12:51
lihtne ja kiiresti
Vlad 14.mai 2005 12:49
aga miks pilti ei ole? ma taheksin vaadata see roog, huvitav. praegu ma kirjutan referati aga kus võtta pilti!!
1