Grilltoidud

Grillitud maksalõigud

Keskmine hinne: 3.2 Allikas: Parimad kodused toidud
Maksaviilud peavad marinaadis paar tundi maitsestuma.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Eemalda maksa kelme ja lõika maks õhukesteks viiludeks. Sega kausis marinaadi ained. Lase marinaadisse pandud maksaviiludel paar tundi külmas maitsestuda. Grilli maksalõigud või rösti sütel mõlemalt poolt 3-5 minutit. Maksa, samuti nagu liha, võib jätta seest veidi punakaks ja mahlaseks. Ka pinda ei või kuumutada kõvaks ja kuivaks.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Kartulipüree või keedetud värsked kartuli ja nõgesehautis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa