Grilltoidud

FORELLIVARDAD

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parimad kodused toidud
Grillitud forell peekoni ja sibulaga. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Eemalda forelli nahk ja lõika kala 3 cm suurusteks tükkideks. Sega kokku marinaad ja keera kalatükke selles. Tükelda peekon sama suurteks õhukesteks viiludeks ja lõika kooritud sibul neljaks. Eralda sibula kihid üksteisest. Lüki puust tiku või metallist varda otsa kõigepealt kumer sibulakiht ning pane selle sisse peekon ja kalatükk. Korda seda kuni ained on otsas. Pintselda vardad üle marinaadiga. Grilli vardaid keskmisel kuumusel 6-8 minutit. Keera vahepeal ja jälgi, et kala põlema ei läheks. Tõsta kalavardad vaagnale ja raputa peale veel natuke soola. Kaunista tilli ja sidruniviiludega.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Väikesed keedetud kartulid ja nõgesehautis või ürtidega jagurtikaste.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa