Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

KALA-KREVETIVARDAD

Grilltoidud

KALA-KREVETIVARDAD

Parimad kodused toidud
PrindiSoovita sõbrale
Vardas grillitud lest, forell, koorimata krevetid, peekon, shampinjonid ja paprika. Valmistamisaeg määramata. Lisandiks maisiga riis.
Retsept
portsjonile
300 g lesta või saidat
200 g forelli
100 g kooritud krevette
50 g peekonit
8 shampinjoni
1 paprika
GRILLKASTE:
3 sl õli
2 sl sojakastet
1 sl sinepit
1 tl tomatipüreed
1 väike küüslauguküüs
1 ml musta pipart (1 ml=maitseainelusikate komplekti kõige väiksem lusikas)
paar tilka Tabascot
MAISIGA RIIS:
2 dl pikateralist riisi
4-5 dl vett
1/2 tl soola
2-3 dl külmutatud maisiteri
Valmistusviis
Sega kausis grillkastme ained. Lõika kalad väikesteks tükkideks ja pane natukeseks ajaks kastmesse. Lõika peekon 6-7 cm pikkusteks ribadeks ning keera igaühesse paar krevetti. Lüki puuvardaisse vaheldumisi mõlemat kala, peekoni-krevetirulle ja seene-paprikatükke. Pintselda valmis vardad üle grillkastmega. Grilli vardaid 6-7 minutit. Keera vardaid vahepeal ja pintselda lõpuks kastmega. Paku kalavarraste juurde maisiga riisi: pane riis keevasse soolaga maitsestatud vette ja keeda umbes 20 minutit. Nõruta ära liigne vesi. Lisa riisile külmuttud mais ja soojenda toit. Maisiriisile võib anda rõõmsa kollase värvuse, lisades sinna kurkumit, karrit või safranit.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Maisiga riis.

Märksõnad

kala-krevetivardad

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool