Grilltoidud

Rootsi šašlõkk

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Šašlõkk lambalihast. Liha peab maitsestuma umbes 60 minutit.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pehme lambaliha lõigatakse tükkideks nii, et igale sööjale jääks 4-5 tükki. Lisada sool, maitseained, õli ja hakitud küüslauk ning lasta 1 tund seista. Torgata vardasse ja küpsetada grillahjus. Kui liha on peaaegu küps, siis panna grillahju ka õliga pintseldatud tomatid. Suvisibulad puhastada, lõigata pealsed pisut lühemaks ja kupatada keevas soolaga maitsestatud vees.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Keedetud riis, küpsetatud tomatid, sibul.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa