Grilltoidud

SEALIHASHASHLÕKK SIBULAGA

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Liha peab külmas maitsestuma 5-6 tundi.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Liha lõigata 15-20 g raskusteks tükkideks, puistata peale soola, pipart ja paprikapulbrit. Lisada sibulaviilud, segada, asetada peale raskus ja lasta 5-6 tundi seista külmas kohas. Lihatükid torgata vaheldumisi sibularatastega varrastele ja küpsetada sütel või grillahjus. Võib küpsetada ka praeahjus või praadida pannil kuumas rasvas.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Tomat, kurk, maitseroheline, oliivid, sidrun ja shashlõkikaste või ketshup.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa