Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

SEALIHASHASHLÕKK SIBULAGA

Grilltoidud

SEALIHASHASHLÕKK SIBULAGA

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Liha peab külmas maitsestuma 5-6 tundi.
Retsept
portsjonile
600 g vähese rasvaga sealiha
5-6 sibulat
pipart
paprikapulbrit
soola
värskeid tomateid
värsket kurki
oliive
sidrunit
vürtsikastet või ketshupit
Valmistusviis
Liha lõigata 15-20 g raskusteks tükkideks, puistata peale soola, pipart ja paprikapulbrit. Lisada sibulaviilud, segada, asetada peale raskus ja lasta 5-6 tundi seista külmas kohas. Lihatükid torgata vaheldumisi sibularatastega varrastele ja küpsetada sütel või grillahjus. Võib küpsetada ka praeahjus või praadida pannil kuumas rasvas.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Tomat, kurk, maitseroheline, oliivid, sidrun ja shashlõkikaste või ketshup.

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree