Grilltoidud

SHASHLÕKK MAKSAST

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Shashlõkk maksast seapeki või läbikasvanud ribilihaga. Valmistamisaeg määramata.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Maks lõigata sõrmepaksusteks tükikesteks ja lükkida vardasse vaheldumisi poole õhemate peki- või suitsuribi tükkidega. Küpsetada sütel või elektrigrillis. Paar minutit enne valmimist kasta kange soolalahusega (10 g soola ja 100 g vett). Maksale võib puistata soola ja pipart ka enne küpsetamist. Määrida rasvaga ja küpsetada restil või vardas.
Serveerimisviis
Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandid
Keedetud riis, praetud või värske sibul, roheline sibul, kurk, tomat. Tkemali- või vürtsikaste.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa