Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Armeenia šašlõkk

Grilltoidud

Armeenia šašlõkk

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Vardas küpsetatud marineeritud lambaribitükid. Liha peab külmas maitsestuma 7-8 tundi.
Retsept
portsjonile
1 kg lambaribi koos kontidega
2 sibulat
1 sidrun
soola
pipart
Valmistusviis
Lambaribi raiuda 25-30 g raskusteks tükkideks, lisada sool, pipar, sidrunimahl, riivitud sidrunikoor ja hakitud sibul.
Segada ja panna 7-8 tunniks külma kohta seisma.
Igasse vardasse torgata 5-6 tükki ja küpsetada hõõguvatel sütel, aeg-ajalt määrides lambarasvaga.
Lisandiks antakse värskeid tomateid, sidruniviile, tükikesteks lõigatud sibulat, sibulapealseid, koriandrilehti, samuti lambarasvaga täidetud ja vardas küpsetatud värskeid baklažaane.
Šašlõkk antakse lauale koos varrastega taldrikutel.
 

KOMMENTAARID

mees 21.mai 2010 13:32
armeenlased ei kasuta ?a?lõki maitsestamisel marinaadi vaid liha marineerub omas ja sibulamahlas
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega