Grilltoidud

Armeenia šašlõkk

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Vardas küpsetatud marineeritud lambaribitükid. Liha peab külmas maitsestuma 7-8 tundi.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lambaribi raiuda 25-30 g raskusteks tükkideks, lisada sool, pipar, sidrunimahl, riivitud sidrunikoor ja hakitud sibul.
Segada ja panna 7-8 tunniks külma kohta seisma.
Igasse vardasse torgata 5-6 tükki ja küpsetada hõõguvatel sütel, aeg-ajalt määrides lambarasvaga.
Lisandiks antakse värskeid tomateid, sidruniviile, tükikesteks lõigatud sibulat, sibulapealseid, koriandrilehti, samuti lambarasvaga täidetud ja vardas küpsetatud värskeid baklažaane.
Šašlõkk antakse lauale koos varrastega taldrikutel.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mees 21.mai 2010 13:32
armeenlased ei kasuta ?a?lõki maitsestamisel marinaadi vaid liha marineerub omas ja sibulamahlas
1