Grilltoidud

Serbia šašlõkk

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Peeter Kard
Serbia razhsnjići. Šašlõkk sea- ja lambalihast soolaribi ning paprikaga. Liha peab jahedas maitsestuma paar tundi.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Liha lõigatakse sõrmepaksusteks tükikesteks, segatakse soola, õli ja maitseainetega. Kuivatatud maitserohelise ja küüslaugupulbri asemel võib kasutada ka hästi peenestatud värsket maitserohelist ja küüslauku.
Lastakse paar tundi jahedas kohas seista ja torgatakse vaheldumisi sibulaviilude ja paprikatükikestega varrastele.
Määritakse õliga ja küpsetatakse sütel või elektrigrillis.
Värsked või marineeritud aedviljad, valge leib, vürtsikaste.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Jaurata 17.veeb 2014 03:34
That hits the target dead cetnre! Great answer!
santaana 19.juuni 2008 21:01
Kuna Peeter Kard oli yks vaga suur gurmaan,siis ma usun ,et see retsept on hea,kindlasti proovin ja usun,et on hea.
1