Grilltoidud

Kõima kebab

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Vardas grillitud lambahakklihast vorstikesed. Lisandiks granaatõunasalat.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Lambaliha lasta koos sibulaga kaks korda läbi hakklihamasina.
Lisada toores muna, sool ja pipar ning segada.
Vormida 10-20 g raskusteks vorstikesteks, lükkida lamedatele varrastele, puistata peale jahu ja küpsetada hõõguvatel sütel.
Lauale anda granaatõunasalatiga.
Salatina kasutatakse puhtaid granaatõunaseemneid või lisatakse pisut hakitud rohelist sibulat ja vürtse.
Lisandiks sobib
Granaatõunasalat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
nummi 06.juuli 2011 12:28
vastikult hea, aga mina paneksin rohkem sibulat
elukas 06.juuli 2011 12:27
võrratu
1