Grilltoidud

Lülja kebab

Keskmine hinne: 4.02 Allikas: Peeter Kard
Vardas küpsetatud lambahakklihast vorstikesi serveeritakse lavashitükkidesse keeratuna koos maitserohelise ja küpsetatud tomatitega. Hakklihamass peab külmas 20-30 minutit maitsestuma.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Liha lasta koos sibula ja lambarasvaga läbi hakklihamasina.
Segada vürtsidega ja lasta 20-30 minutit seista külmkapis.
Hakklihast vormida 40-45 g raskused vorstikesed, lükkida vardasse ja küpsetada hõõguvatel sütel.
Jahust, veest ja soolast segada lihttainas, rullida õhukeseks lavashiks ja küpsetada kuival pannil.
Lauale andmisel keeratakse kebabid lavashitükkidesse.
Lisandiks antakse rohelist sibulat ja maitserohelist (petersellilehed, estragon, till, münt, koriandrilehed jne).
Suvel võib lisada ka küpsetatud tomateid.
Lisandiks sobivad
Lavash, maitseroheline, küpsetatud tomatid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa