Grilltoidud

Tkemali kaste ehk ploomikaste koriandriga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Vürtsikas alõtša- või ploomikaste sobib hästi šašlõkikastmeks. Sousti koostisainete koguseid pole antud, igaüks saab teha kastme oma maitse järgi.
Tkemaliploomid ehk alõtshad keeta vähese veega ja hõõruda läbi sõela. Lisada riivitud küüslauku, hästi peeneks hakitud koriandrilehti, tilli, münti, basiilikut, soola ja rohkesti paprikapulbrit. Kuumutada veidi ja lasta jahtuda. Soovi korral võib lisada veidi veiniäädikat.
Kaste peab olema kaunis terav. Ploomisousti võib teha ka leotatud ja keedetud mustadest kuivatatud ploomidest või muudest hapudest ja pooltoorestest ploomidest.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa