Grilltoidud

Šašlõkk maksast

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Šašlõkk maksast seapeki või läbikasvanud ribilihaga.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Maks lõigata sõrmepaksusteks tükikesteks ja lükkida vardasse vaheldumisi poole õhemate peki- või suitsuribi tükkidega.
Küpsetada sütel või elektrigrillis.
Paar minutit enne valmimist kasta kange soolalahusega (10 g soola ja 100 g vett).
Maksale võib puistata soola ja pipart ka enne küpsetamist.
Määrida rasvaga ja küpsetada restil või vardas.
Lisandiks sobib
Keedetud riis, praetud või värske sibul, roheline sibul, kurk, tomat. Tkemali- või vürtsikaste.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa