Grilltoidud

Rumeenia šašlõkk

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Vardas küpsetatud metskitseliha suitsuribi, metskitse maksa ja neeru ning seentega. Lisandiks praetud sai juustuga.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Liha lõigata umbes kolmekümneks ühesuuruseks kuubikuks.
Torgata vaheldumisi kupatatud seente, suitsuribitükkide, maksa- ja neerutükkidega vardasse.
Määrida võiga, puistata peale soola ja pipart ning küpsetada sütel, pritsides küüslaugukastmega.
Kastmeks küüslauk pressitakse ja segatakse veega.
Valmis shashlõkk serveerida võis praetud saiaviiludega, millele on asetatud juustulõik.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa