Grilltoidud

Tursk Vahemere moodi

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti
Grillroog kaalukatele. Fooliumis grillitud tursafilee oliivide, tomatite ja ürtidega. TST-14
Valmistusaeg: 20-40 min

Ettevalmistusaeg 10 minutit, grillimisaeg 15 minutit.

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Piserda tursafileele sidrunimahla, maitsesta küüslaugusoola, paprika- ja tshillipulbriga.
Jaga neljaks portsjoniks ning aseta piisavalt suurtele fooliumalustele.
Poolita oliivid, lõika tomatid kuubikuteks ja jaota koos ürtidega kalatükkidele.
Suru foolium kinni ning grilli tursafileesid 15 minutit. Serveeri kohe pärast valmistamist.
Lisandiks
Pikantses kastmes küpsekartulid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa