Grilltoidud

Kartuli-köögiviljavardad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti
Grillroog kaalukatele. Kartuli-paprika-kalmaarivardad. TST - 18
Valmistusaeg: 40-60 min

Ettevalmistusaeg 20 minutit, marineerimisaeg 20 minutit, grillimisaeg 15 minutit.

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Hauta kartuleid soolaga maitsestatud vees 10 minutit. Lõika paprikad pooleks. Tõmba kalmaaridel nahk maha, lükka sisemine osa välja ja pese läbi. Torka kartulid, paprikakaunad ja kalmaarid vaheldumisi neljale vardale. Sega kokku sojakaste, oliivõli, grillmaitseaine, sool ja pipar. Võõpa vardaid seguga ja lase 20 minutit seista. Kastme jaoks sega kokku toorjuust, jogurt, hapukoor, küüslaugumaitseaine, paprikapulber, piiniaseemned ning ürdid. Maitsesta soola ja pipraga. Võta vardad marinaadist välja ja grilli 10-15 minutit, samal ajal vardaid mitu korda ringi pöörates. Serveeri koos kastmega.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa