Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Röövlipraad

Grillitud sealihatükid varrastel koos suitsupeki, seente ja sibulaga.
Retsept
portsjonile
600 g sealiha
250 g värskeid mahedaid seeni
200 g suitsupekki
200 g sibulaid
paprikapulbrit
soola
pipart
Valmistusviis
Liha lõigata 2-3 cm suurusteks tükkideks, maitsestada soola ja pipraga.
Sibulad koorida ja lõigata ratasteks.
Seened puhastada ja suitsupekk lõigata väikesteks viiludeks.
Liha- ja pekitükid, seened ja sibularattad lükkida vaheldumisi vardale ning küpsetada hõõguvatel sütel.
Küpsetamise ajal puistata peale paprikapulbrit.
 

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes