Grilltoidud

Grillitud hakkbiifsteek

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Sirje Rekkor
Antud kogusest saab 12 biifsteeki.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Sibul kooritakse ja hakitakse.
Paprikal lõigatakse ära varrepoolne ots, kaun poolitatakse ning eemaldatakse seemned ja valged membraanid, viljaliha hakitakse.
Õli kuumutatakse paksupõhjalises nõus, lisatakse sibul ja paprika ning kuumutatakse pidevalt segades umbes 5 minutit, kuni sibul on klaasjas.
Segu jahutatakse ning pannakse suuremasse kaussi.
Lisatakse hakkliha, kuivatatud ürdid, maitseained, munad, tomatipasta ja vesi ning segatakse hästi läbi.
Hakkmassist vormitakse 12 ühesuurust ümar-lamedat biifsteeki.
Biifsteegid pintseldatakse üle sulavõiga ja grillitakse õlitatud restil kuumas grillis 8-10 minutit mõlemalt poolt.
Samast massist võib vormida ka lihavardaid, sel juhul soovitan vee kogust hakkmassis vähendada.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa