Grilltoidud

Aedviljavaagen

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Peeter Kard
Praetud ja grillitud tsukiini, paprika, baklazhaan, tomatid ja kukeseened koorekastmes.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Aedviljad pesta.
Paprikatel eemaldada seemned.
Tsukiinid, baklazhaan ja punased paprikad lõigata 1 cm paksusteks ratasteks.
Puistata peale soola, tsukiiniviiludele tilgutada sidrunimahla, punasele paprikale ja baklazhaaniviiludele puistata pisut pipart ja peenestatud basiilikut ning soovi korral ka veidi pressitud küüslauku.
Tomatid pesta, seened puhastada.
Roheline paprika lõigata rõngasteks.
Tsukiiniviilud ja rohelise paprika rõngad paneerida jahu, muna ja riivsaiaga ning praadida kuumas õlis kuldpruuniks.
Punase paprika- ja baklazhaaniviilud paneerida ainult jahuga ja praadida kergelt taimeõlis.
Tomatitesse lõigata lõhed, puistata neisse soola, pipart, loorberipulbrit, hakitud sibulat ja panna tükike võid.
Küpsetada grillis 6-8 minutit.
Kukeseened kuumutada väheses võis ja maitsestada soola ning pipraga.
Seened tuleks praadida kõige viimasena, sest need tuleb hästi kuumalt lauale anda.
Jahu pruunistada kergelt 20 g võiga, lisada hakitud petersellilehed, seente praadimisel tekkinud mahla, valada juurde koor, maitsestada soola ja soovi korral küüslauguga ning kuumutada läbi.
Aedviljad ja seened asetada liikide kaupa vaagnale, peale valada koorekastet.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa