Grilltoidud

Röstitud lihavorstikesed

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rahvaste toite.
Jugoslaavia roog. Röstitud veiselihavorstikesed.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Liha aetakse läbi hakkmasina, lisatakse soola ja pipart, soovi korral ka hakitud sibulaid. Sõtkutakse läbi, siis aetakse uuesti 3-4 korda läbi hakkmasina, nii et lihamass on täiesti peen ja ühtlane. Nüüd vormitakse 2 cm paksused ja 5 cm pikkused vorstikesed (ühe portsjoni jaoks arvestatakse 10 vorstikest). Need pintseldatakse taimeõliga ja röstitakse hõõguvate süte kohal, vorstikesi pidevalt pöörates, ümberringi helepruuniks. Tavaline röstimise kestus on 15 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa