Grilltoidud

Marineeritud seakaela karbonaad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maire Suitsu Autor: Toidutare
reguleeri piprasust või tshilli põletavust oma soovi kohaselt!
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Marinaad:
1 sl õli
2 dl tomatipastat
0,5 tl ingveripulbrit
2 purustatud küüslauguküünt
3 sl punast lauaveini
2 tl sojakastet
1 tl purustatud segapipraid
1 tl tðiliketðupit
Lõika liha kontide vahelt tükkideks.
Määri marinaadiga ja pane paksus kilekotis 6–7 tunniks külmkappi või jäta 3 tunniks toatemperatuurile maitsestuma.
Patsuta liha kuivaks ja eemalda pintsliga pipratükikesed; pintselda õliga ja grilli mõõdukal kuumusel (kätt võib resti kõrgusel süte kohal hoida 3 sekundit) mõlemalt poolt küpseks, kokku 15–20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa