Grilltoidud

Grillitud searibi II

Keskmine hinne: 3.47 Allikas: 100 rooga
Praeahjus või grillil küpsetatud searibi.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Sulata mesi, lisa tomatipasta, sojakaste, purustatud küüslauk, sool ja pipar. Kuivata liha köögipaberiga ja määri saadud marinaadiga. Õlita foolium ning keera liha selle sisse, pane tunniks külmikusse. Pista fooliumisse pakitud ribi ahju 200°C juurde või grillile, küpseta 20 minutit. Ava pakk ning pruunista ribi 10 minutit ahjus 175°C juures. Serveeri värske salati, grillitud tomatite ja sooja saiaga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
erki 20.märts 2012 13:25
puudusid mul mesi ja soja,pasta asemel panin tavalist FELIXi ketsupit,aroomi soola ja liha üldistmaitseainet-
ja tuli ka väga ok,kõrvale andsin vürtsiseid kauboi kardulaid,ja grill tomateid juurtuga,tavalise juustuga ja juustu alla panin ime õhukesed sibularattad,no kyll kõik sõid ja kiitsid...
Hindaja 22.nov 2009 15:48
metssea ribiga tuli väga hea!
Pirke 19.juuni 2009 11:51
Olen nüüdseks juba korduvalt teinud. Väga maitsev!
OLL 29.dets 2008 14:33
lisasin marinaadile Maggi Kostilja puljongi kuubikuid 2 tk (ribi oli 1700 gr) ja andis väga hea maitse juurde . Aga retsept ise ka hea soovitan. Ribiks olid seekord metssea põrssa ribid ;)
pepito 24.mai 2005 08:22
mina lisasin veel grillmaitseaineid ja tuli igati hea.oli ka poes maitsestatud grillliha,aga kõik kiitsid just ribi.Väga hea.
Tipp 11.mai 2005 08:56
Proovisin! Kogupere sõi ja kiitis. Isegi korale meeldisid marineeritud kondid rohkem kui tavalised. Niisiis sai pere ja muud loomad kõhu täis. See on suhteliselt magus marinaad, just neile kes ei taha eriti teravat. Kuid proovida tasub! Meile meeldis!!!
dynamisan 28.märts 2005 21:07
Suu jookseb juba vett. Homme proovin ära.
1