Grilltoidud

Šašlõkk metssealihast

Keskmine hinne: 4.19 Allikas: 100 rooga
Šašlõkk metssealihast.
Kogus: 4 portsjonit
Lõika liha 3 x 3 cm suurusteks kuubikuteks. Tükelda küüslauk ja seller, sega apelsinisektorite, maitseainete, õli, veini ja äädikaga. Vala lihale ning jälgi, et see oleks marinaadiga kaetud. Lase 1-2 ööpäeva seista, küpseta vardasse aetult grillil.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kristina 08.okt 2013 12:33
Kas keegi on proovinud täpselt retsepti järgi teha? Kas kuiv ei jää?
Nugis 19.aug 2010 18:04
Ei ole koht kus seda arutleda,aga keritsuss levib näriliste kaudu. Tekib küsimus ,kumb siga,kas kodu või metssiga puutub rohkem kokku närilistega? Kas teete koduseale ka alati proovid?
lihasõber 25.juuli 2009 15:29
retsepti proovin homme kindlasti ära... kontrollitud liha on turvaline ja keritsuss hävineb muide juba 77C juures..
mimmi 27.nov 2008 14:59
Niipalju pole delikatessi veel käes olnud aga kui peaks seeline hulk treffama,siis kindlasti teen.Retsept tundub ahvatlev:)
tinjusa 09.aug 2006 12:46
minu äi on 25 aastat olnud jahimeesja 25 aastat on mu abikaasa söönud metssea saslõkki ning on tänapäevani elu ja tervise juures
perta 14.märts 2006 22:48
Kas see toit peab seisma külmas või võib jätta seda ka seisma toa soojusesse?
Feen 13.märts 2006 13:27
Tahtsin just sama öelda, mida Lill ütles. Kuigi, metssea saslik on oivaline, ja antud retsept ka päris hea.
lill 26.märts 2005 20:07
Meil kodus ei lubatud kunagi metsseast teha šaslõkki,ikka selle ussi pärast, isegi siis kui proov oli tehtud.Olege ettevaatlikud ja alati tehke või küsige kas proovid on tehtud.
1