Grilltoidud

Lehtbiifsteek

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Liharaamat.
Lehtbiifsteek hakklihast.
Kogus: 1 portsjon
Sega hakkliha soola, pipra ja õliga, jaga neljaks võrdseks osaks ning vormi käte vahel ühesuurusteks pallideks. Tõsta küpsetuspaberile ja pressi võimalikult õhukeseks. Aseta üks lehtbiifsteek küpsetuspaberile, patsuta veelgi õhemaks. Pane selle peale paber ja teine lehtbiifsteek, tee nii ka kolmanda ja neljandaga. Keera kõik koos küpsetuspaberisse ning hoia 1 tund külmkapis. Tõsta lehtbiifsteegid koos paberiga tagurpidi kuumale pannile ja alles seejärel eemalda paber. Grilli kõrgel kuumusel mõlemalt poolt, maitsesta vajadusel soola ja pipraga. Serveeri vokitud köögiviljadega või hamburgeri vahel, võid pakkuda ka maitsevõiga. Retsept on mõeldud neljale sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa