Grilltoidud

Keefirimarinaadis šašlõkk

Keskmine hinne: 4.31 Allikas: 100 rooga
Šašlõkk sealihast keefirimarinaadis.
Kogus: 1 portsjon
Sega kokku marinaad ja kalla kuubikuteks lõigatud lihale, lase külmas seista 3-4 tundi või üleöö. Küpseta lihatükke grillil. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
plika3 25.juuni 2012 09:46
Meie seltskonnale see marinaad ei meeldinud. Apelsini maitse oli liiga tugev. 2 kg liha jaoks kulus keefirit 6-7dl.
Ruth 31.aug 2010 17:28
Kõik on kindlasti hea aga mina lisaks küüslauku,fariini-
suhkrut,ja võib ka olla lihtsalt apelsini nektar,aroomi soola asemel.olen kasutan ka tavalist jämedat söögi soola!
Liz 18.juuni 2010 14:08
Palju te sidrunimahla panete?
avethe 01.sept 2006 19:41
samas võib sidruni mahla lihale peale pigistada. selle suve lemmik šašlõkimarinaad!
triny83 19.juuni 2006 09:57
mulle väga maitseb keefiri marinaadis šašlõkk, tavaliselt olen ostnud poest seekord üritan ise teha , loodan et ikka tuleb välja.....
masa 30.mai 2005 15:49
Mina teen nii, et lasen lihatükkidel 12 tundi seista koos maitseainetega(seal-
hulgas kindlasti sibul) ning siis lisan alles kas keefiri või ka tavalise peti, lasen veel 4-5 tundi seista ja alles siis küpsetan sütel.
1