Grilltoidud

Šašlõkivardad punases marinaadis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Šašlõkivardad sealihast punases marinaadis.
Kogus: 1 portsjon
Sega kokku marinaad ja kalla kuubikuteks lõigatud lihale, lase külmas seista 3-4 tundi või üleöö. Küpseta lihavardaid grillil. Koos sibulaga võid lihatükkide vahele panna ka paprikat. Soovi korral lisa marinaadile veidi sojakastet ja toiduõli. Vürtsikust annab see, kui paned tavalise ketšupi või tomatipasta hulka tšilliktšupit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Airi 17.juuli 2010 12:30
super hea ?a?lõkk tuli!hästi mahlane ja maitsev.mina panin tomatipastat ja ket?upit segamini ja nats rohkem kui retseptis kirjas. ja äädikat panin ka veic rohkem
1