Uudiskiri Instagram Facebook
 
Grilltoidud

Šašlõkivardad punases marinaadis

Grilltoidud

Šašlõkivardad punases marinaadis

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Šašlõkivardad sealihast punases marinaadis.
Retsept
portsjonile
1 kg sea kaelakarbonaad või tagaosa
2.5 dl *ketšup või tomatipasta
1 dl punase veini äädikas
2 tk hakitud sibul
sool
Must pipar
Sega kokku marinaad ja kalla kuubikuteks lõigatud lihale, lase külmas seista 3-4 tundi või üleöö. Küpseta lihavardaid grillil. Koos sibulaga võid lihatükkide vahele panna ka paprikat. Soovi korral lisa marinaadile veidi sojakastet ja toiduõli. Vürtsikust annab see, kui paned tavalise ketšupi või tomatipasta hulka tšilliktšupit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
SOOVITUS

KOMMENTAARID

Airi 17.juuli 2010 12:30
super hea ?a?lõkk tuli!hästi mahlane ja maitsev.mina panin tomatipastat ja ket?upit segamini ja nats rohkem kui retseptis kirjas. ja äädikat panin ka veic rohkem
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Minestroone kikerhernestega

Argitoidud
Minestroone kikerhernestega