Grilltoidud

Armeenia šašlõkk

Keskmine hinne: 1.97 Allikas: 100 rooga
Grillitud sea kaelakarbonaadi lõigud armeeniapärases marinaadis.
Kogus: 6 portsjonit
Kaelakarbonaadi lõigud sega kokku marinaadiga ja lase 24 tundi maitsestuda. Grilli tükid mõlemalt poolt kuldpruuniks. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
marx! 30.dets 2014 10:47
Esmane liha valik on väga tähtis.Kas kult või emis!Tuleks valida kuldi liha ja kaela järgi vaadates ei tohiks kaaluda kult üle 120kg.Võtta tuleks siis väiksem kaelakarbonaad!Liha lõikamine ja vardasse ajamine õigesti on täielik kunst mis saab õige meistri all õppides selgeks alles 8tonni sašlõki läbi küpsetamisel!Jõudu
stiux 28.mai 2011 20:16
mees räägib õiget juttu!me purustame ainult sibulad ära,et mahlad ikka kõik ringlema saaks.väga hea zazla
Naine 18.märts 2011 15:41
Basiilika :P
eiko 14.juuli 2010 19:29
Armeenlased söögu sibulast ja Eestlased söögu äädikalist! Nii on kombeks ja hea:)
mees 21.mai 2010 13:29
originaal armeenia ?a?lõkk ongi marineeritud ainult ohtra sibulaga mida peab olema pea koolmandik lihakogusest. lisaks siis maitseained. mingit vedeliku lisada ei tohi nagu meil eestlastel kombeks panna äädikat!
siilimiili 19.juuni 2008 20:54
mina teen armeenisaslõkki nii; sibul, pipar, sool basiilika(hea kui saab kasutada värsket) segada omavahel ja seakaelakarbonaad või kanakoivad panna maitsestuma maitseainesegusse. Jääb väga mahlane ja maitsev.
masa 30.mai 2005 15:53
Pane veel juurde loorberit, natuke nelki ja maitse järgi suhkrut. proovi siis
Liissss 30.apr 2005 16:24
proovisin, mitte väga hea:( aga norm:)
1