Grilltoidud

Grillitud sealihavardad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Grillitud sealihavardad banaani, peekoni, sibula ja paprikaga. Liha peab enne grillimist vähemalt tund aega marinaadis maitsestuma.
Kogus: 1 portsjon
Filee lõigatakse umbes 1 cm kuubikuteks või viiludeks. Marinaadiained segatakse, liha pannakse kilekotti, kallatakse marinaad peale ja kott suletakse hoolikalt. Lihal lastakse marinaadis maitsestuda vähemalt tund aega. Banaanid kooritakse ja lõigatakse neljaks. Iga banaanitüki ümber keeratakse peekoniviil. Sibulad kooritakse, paprika pestakse, eemaldatakse seemnekojad ja valged membraanid ning viljaliha lõigatakse paraja suurusega tükkideks. Vardasse lükitakse kordamööda lihatükke, peekoni-banaanirulle, sibulaid ja paprikatükke. Grillitakse umbes 10 minutit. Lisandiks sobib keedetud riis, mis on maitsestatud herne-maisi-paprikaseguga. Ka värske salat sobib varraste juurde hästi.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa