Grilltoidud

Grillitud veiseliha

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Enne grillimist hoitakse veiseliha ananassimarinaadis.
Kogus: 1 portsjon
Marinaadiained segatakse. Lihaviilud pannakse kilekotti ja kallatakse marinaad peale. Kott suletakse tihedalt ja pannakse järgmise päevani külmkappi. Kui külmkappi asja, keeratakse kotti paar-kolm korda ümber. Liha võetakse marinaadist välja ja kuivatatakse paber-köögirätiga. Grillitakse umbes 5 minutit. Serveeritakse koos leiva või saia, rohelise salati, sidruniviilude, rediste, värske kartuli või kartulisalatiga. Konservananass kasutatakse ära toorsalatis või köögiviljavarrastes.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
AssaMait 24.veeb 2011 13:42
Sisefilee kohta natuke kaua marinaadis minu arust. Ise hoidsin umbes 2 tundi, aga jah, seda küll toasoojas. Ja lisasin marinaadi natuke musta pipart.
devil13 27.juuli 2005 19:38
tegin järele ja tuli maitsev toit!!!
1